Spierpijn!
Door: myleneinafrika
Blijf op de hoogte en volg Mylene
29 November 2010 | Madagascar, Andasibe
Oh de nachtwandeling is nog beter dan overdag. Ik doe hem met de gids van de dag er voor, die enorm enthousiaste, ik vertrouw hem. We lopen zeker 2 uur en ik zie een paar kameleons. Ze veranderen van kleur wanneer het ligt van de zaklamp er even op schijnt, bizar om te zien. Verder nog een paar nacht lemurs: Easteren Wolly die nu wakker is, darf lemur en Mouse lemurs. Soms dichtbij, soms ver weg. Verder nog wat wandelende takken en kikkers. Buiten het hotel ruzie bij de lokale kroeg. De lokale kroeg bestaat uit een huisje van hout en alcohol. Er gilt een vrouw, er liggen mensen op de grond die goed in elkaargetrapt worden, we lopen snel het hotel in. Ja alcohol maakt mensen niet altijd vrolijk… Daarna eet ik wat en weer zo lekker. Gevulde ananas met: gebakken ananas, kip, garnalen, komkommer, wortel, courgette en ui dit alles met witte rijst. Ik eet veel en alles op. Het is 21.00 wanneer ik in bed lig en het gevoel is heb dat ik er nooit meer uit wil komen. Ik hoor krekels, kikkers en kut een muis in mijn plastic zak met bananen. Ik wil uit bed gaan, maar val in slaap en vanmorgen zie ik dat ze enorm hebben genoten van mijn banaan.
29 November 2010 - 21:54
T.Jtje:
Wat een verhalen. Leuk om te lezen hoor. Ik print ze allemaal voor Omie uit en dan leest ze ze vrijdags lekker rustig onder de droogkap. Geniet maar lekker van je reis want die 47 dagen zijn zo om.
Dikke kus van ons allemaal xxxxx
T.Jtje -
29 November 2010 - 22:23
Sieke:
Ha Mylene, de inspiratie voor Sinterklaasgedichten liet op zich wachten, wat me een goed moment leek om even op je blog te kijken. En toen was het zo een uur later. Wat een rijkdom aan indrukken, cultuur en natuur, mensen en gewoontes, rust en avontuur! En dan ben je nog niet eens op de helft!
groeten vanuit een winters Nederland, Sieke -
29 November 2010 - 22:45
Leonie:
Leuke foto's,
Veel verschillende beesten.
Wel mooie aapjes met van die kraalogen.
En dichtbij.
Ze hebben je niet in je nek gepiest... dat daar die sweet&sour vandaan kwam???
30 November 2010 - 21:22
Mendy:
top om te lezen echt gaaf mooie fotos en wat heb jij een lekker sjaaltje ha ha lag nog bij mij die paarse aangezien het hier aan voelt als _ 14 nou brr genietse x men