Gewoon een knopje omzetten
Door: Mylene!
Blijf op de hoogte en volg Mylene
13 Januari 2011 | Tanzania, Zanzibar
Gewoon een lange strandwandeling en lekker eten doet wonderen. Savonds tot ik dood moe ben dexter kijken en slapen. Ja het slapen ging klote, maar toch ik kwam de dag door en vandaag doe ik het zelfde. Ik kan zelfs zeggen dat ik het weer naar mijn zin heb!
Vanmorgen uitgeslapen en weer ruim een uur richting Bellevue gelopen. En ja wel weer heerlijk gegeten en lang met mam lief over Jacky en leuke dingen gekletst, fijn.
Morgen ga ik naar huis! Rond 15.30 vertrek ik naar het vliegveld. Smiddags ga ik effe goed lunchen bij Roel en Gerbich die dan weer op bellevue aan het werk zijn. Effe doei zeggen, veel lol met ze gehad. Van Zanzibar zal ik naar Nairobi vliegen. daar moet ik een paar uurtjes wachten en dan vlieg in naar Amsterdam!!! Zaterdag ochend heeeeel vroeg kom ik aan....Joepie!!!
17 Januari 2011 - 13:45
Buurvrouw:
warben je mylene?doi -
17 Januari 2011 - 16:11
Mylene Jansen:
Ha ha....
Kben het weekend naar mijn ouders gegaan. Morgen ga ik met mijn moeder de stad in en daarna komen we naar mijn huisje in Utrecht!
Dinsdag ben ik dus thuis in Utrecht.
Tot dan!
Mylene