Home sweet home - Reisverslag uit Ameide, Nederland van Mylene Jansen - WaarBenJij.nu Home sweet home - Reisverslag uit Ameide, Nederland van Mylene Jansen - WaarBenJij.nu

Home sweet home

Door: Mylene!

Blijf op de hoogte en volg Mylene

17 Januari 2011 | Nederland, Ameide

Kben thuis!!!
Vrijdag op zaterdag ben ik naar huis gevlogen. De trip heeft uren geduurd. Normaal slaap ik int vliegtuig, nu dus niet. Naast mij zat een man, echt een bizarre man! Hij zei niets en negeerde mij compleet de hele vlucht heeft hij niets gedronken en gegeten. Niet zon ramp, maar oef wat stok deze vent uit zn bek! Wanneer ik in slaap viel werd ik telkens wakker door die extreme lucht! Extreem….pure verrottings lucht! Later dacht ik het kan wel eens bolletjes slikker zijn. Het is niet zo erg als iemand bolletjes wil transporteren, maar uren stinken….dat kan je toch niet maken!? Bij landing aren de stewardessen over hem aant praten, ik heb hem ook niet meer gezien. Ik denk dat hij de douwane niet door is gekomen, ik wel en moe dankzij deze stinkende riool lul.
Goed de spanning liep onwijs op en daar stonden ze pa & ma, Lee & Louis en Sjoerdje achter het glas. Je hebt er een telefoon zodat je alvast effe kan kletsen voor het knuffelen, kut telefoon stuk! Ja, en toen…ik had een grote rugzak en een doos als bagage….rugzak foetsie, het heeft mij ruim een uur geduurd voor ik hem had, hij was “acher zoek geraakt”. Waarschijnlijk was hij apart gelegd voor een extra controle omdat er een halve boom uit stak. Ja, eindelijk ik mag naar buiten!
Daar staan ze dan en omdat het zo lang geduurd heeft was de spanning er een beetje af en stond ik niet alt een klein kind te janken, wel tranerige oogjes natuurlijk.
Knuffel, knuffel, kus kus hallo daar ben ik weer!!!!
Ja ja ik weet het ik ben bruinen afgevallen thanks ik zie er goed uit! Zo dat wil ik jullie natuurlijk wel even laten weten. En nu naar huis!
Iedereen gaat mee naar huis….thuis geen Jacky…..kut, snikken en de knop weer omzetten. Toch heerlijk om met de mensen om mij heen te zijn die hetzelfde verdriet voelen.
Kletsen, koffie en foto’s. Iedereen om ste beurt slapen en Sjoerd natuurlijk niet….nee die bakt saampjes met Lee een taart en houd mijn ma wakker. Nou in de middag kruip ik effe in bed. Een paar uur later springt er iemand op mijn bed. Femke!!!! Zo nu ist koppel compleet. Oef, wat heb ik iedereen gemist. En nee geen rauwe andijvie stamppot met een HEMA rookworst, nee steengrillen! Fijn iedereen aan tafel, veel eten kan ik niet, dat ben ik niet meer zo gewent, maar genieten doe ik erg, heel erg!
Savonds komen Ronald en Wen koffie doen. Ha ha en Gl vrije appeltaart, ik ben de enige die er van geniet ha ha. De rest vindt het maar droge meuk!
Ik ben kapot, lig in bed en geniet na. Ik ben gelukkig met mijn familie en mijn vrienden om mij heen. Wanneer Jacky er bij zou zijn geweest zou het af zijn geweest. Helaas… ik denk aan dhr en vooral aan de leuke momenten met dr. Ik val bij mijn ouders in mijn oude bedje in slaap, ik ben thuis!

• 17 Januari 2011 - 22:51

Mendy:

lekker hoor geniet er van x men

• 18 Januari 2011 - 10:03

Carin:

Welkom terug in miezerig nederland, lieve meis!

• 14 Februari 2011 - 18:22

Anthony:

Happy to be at home ?? :)