Druk in mn kopie.... - Reisverslag uit Zanzibar, Tanzania van Mylene Jansen - WaarBenJij.nu Druk in mn kopie.... - Reisverslag uit Zanzibar, Tanzania van Mylene Jansen - WaarBenJij.nu

Druk in mn kopie....

Door: myleneinafrika

Blijf op de hoogte en volg Mylene

09 Januari 2011 | Tanzania, Zanzibar

Vroeg wakker, niet uitgerust….boer zoekt vrouw en Jacky in mijn hoofd. Boer zoekt vrouw kijk ik af en Roel en Gerbich die mij zo gek hebben gemaakt dat ik het ben gaan kijken willen weten op wie ik stem dat er gaat winnen. Goed voor iedereen die het kijkt, want vanavond is in Nl de volgende aflevering hier mijn idee over het geheel.

Frank kiest voor Anita. Richard Heidi. Gijsbert Yvonne. Marcel tja, die wil eigenlijk een man en te graag kinderen. Uhm ja das lastig met een man dus dan maar Ksenia. Annemarie kiest Harry.

Die boeren blijven mij verbazen hoor….ik zal mijn mening er niet te uitgesproken over geven of wel?
Frank en Gijsbert zijn gewoon leuk. Jammer dat Gijsbert deze naam heeft gekregen, maar goed dit maakt hem dan ook wel weer een echte boer. Richard is zoals hij het zelf aan het begin al zei een mega narsist. Pff wat een charmeur en oef wat vind hij zichzelf geweldig. De dames die op hem vallen zijn volgens mij aardig hetzelfde. Hij houdt zich voor de tv nog in….in het echt is hij volgens mij nog erger. Marcel, ach wat sneu. Een mega homo in de ontkenningsfase. Voor hem waarschijnlijk de beste keuze, op het platte land daar zal niemand hem accepteren. Zijn kinder wens is zo groot dat hij uiteindelijk toch voor een vrouw zal gaan. Arma mooie blonde Ksenia. Wat is het toch met die Poolse vrouwen, ze gaan er altijd vandoor met een lelijke vent met geld…(dat proberen ze tenminste). Annemarie, pff komt dat ooit nog goed? Jo wat een dame. Gevoelens? Daar praat ik niet over….Enthousiasme? ken ik niet? Leven? Ja kan dat nog voor har beginnen? Ik hoop heel erg dat die nog te helpen is. De man die daar aan gaat beginnen, oef wat een klus. Het kan nog wel eens zijn dat alle 3 de mannen uiteindelijk tegen haar zeggen: “nou nee hier begin ik toch niet aan!?”
Zo toch wel een mening. Ja sorry soms schrijf ik grof….Ach, Annemarie houdt van recht door zee, toch?

Jacky, Jakel, Pango….Ja ik weet het, ik had nooit gedacht dat ik zo over een hond zou praten. Jack kregen we toen mijn leven kut was. Nou ja kut, ik was al weer aardig aan het bijkomen, maar ik was nog erg alleenig. Mijn kut leven bestond uit gepest worden. Ik kan veel over mijzelf vertellen, alleen dit onderwerp nee dit ligt erg gevoelig. Jacky kwam toen ik in Ameide niemand had. Ja mijn ouders en Leonietje natuurlijk en Oma was er ook altijd, verder niets. Jacky werd eigenlijk door Leonie uitgekozen. Vrienden van mijn ouders kozen er 2 en Jack kroop direct bij Leonie in de mauw van haar jas. Dit wordt hem! Jack kreeg een opvoeding van Leo, mij en mijn ma. Mijn vader was een ramp net als dat hij bij ons deed, deed hij ook bij Jack ze mocht alles! Voor mij werd ze mijn beste maatje. Als ik thuis kwam was ze altijd dol gelukkig, ze lachte zelfs ja echt. Ik heb een tijdje een slotjes beugel gehad en als ik binnen kwam lachte ik naar haar na een paar keer trok ze ook haar bovenlip op. Jacky lacht vanaf dat moment wanneer ze blij is. Tis gek en waar wanneer je het vertrouwen in mensen kwijt ben kan een beest in mijn geval een hond je beste maatje worden. Jacky luisterde naar mijn verhalen, likte mijn tranen weg wanneer ik moest huilen en voelde wanneer ik haar nodig had. Later toen Lee en ik veel weg waren en uit huis werd ze nog meer verwend door mijn pa. Kortom inmiddels is ze nog een schat, maar haar bedel gedrag om eten of andere aandacht is niet normaal! Natuurlijk heeft dit de nodige spanning opgeleverd, maar ach Jack blijft een scheet! Voor ik op reis ging hoopte ik heel erg haar nog te zien wanneer ik terug kom. Gister heeft Jacky voor het eerst in haar leven een epileptische aanval gehad. Goed er na volgden er meer en ze is aardig de kluts kwijt. We hebben als gezin afgesproken haar niet in leven te houden als ze lijd. De dokter zegt dat ze dit niet doet, mijn ouders twijfelen en kijken het een paar dagen aan. Pff ik weet ze is bejaard en ze heeft een mooi leven gehad. Ze was er altijd wanneer ik haar nodig had en ik hou onwijs veel van dr. Ik zou het heel fijn vinden wanneer ik thuis kom haar nog effe goed te kunnen knuffelen. Nou dat houd me bezig. Boer zoekt vrouw is een goede afleiding!

• 09 Januari 2011 - 15:41

Fem En Yvaine:

Die Arme Jacky, ze is al zooo oud. Jack is natuurlijk echt een familielid bij jullie thuis en dat maakt het nu zo zwaar. Heel veel sterkte!!! Ik hoop zo dat je haar nog lekker kunt knuffelen als je thuis komt!

• 09 Januari 2011 - 16:48

T.Jtje:

Ha meis, heb net je moeder gesproken en hoorde dat het al wat beter ging met Jackie, was zelfs met je pa naar het grasveldje gelopen heen en terug!
    Probeer dus nog echt te genieten van je laatste dagen daar en ik straal die walvissen wel even in :) Let dus goed op morgen x T.Jtje

• 09 Januari 2011 - 17:51

Ellen B.:

Hey lieve My, wat een avonturen weer en wat een mooie foto's! Wat zal jij moeten wennen hier! Ik ben net terug uit India.....

Liefs, El.

• 12 Januari 2011 - 13:25

T.Jtje:

Lullig he van Jackie, zal een andere thuiskomt zijn dan die je verwacht had.
    xxxxxx T.Jtje