Zwembad !
Door: myleneinafrika
Blijf op de hoogte en volg Mylene
11 December 2010 | Madagascar, Ifaty
Bamboo club…fijne kamer, nette mensen en rust. Elektriciteit en zelfs internet waar ik zo deze verslagen op ga knallen!
Ik ben nog steeds moe en ervaringen als deze maken dat ik thuis erg mis. Misschien ook doordat ik een week intensief met Antonie heb doorgebracht en nu savonds weer alleen in bed lig en niet kletsend in slaap val….goed het duurt gelukkig telkens maar kort! Oké nu leuke foto’s uitzoeken!
11 December 2010 - 09:08
Mylene Jansen:
Hallo allemaal! Ja hier ben ik weer....lief al jullie sms-jes met jullie zorgen om mij. Ik had gewoon een dikke week geen internet, geen mobiel netwerk enz.....Nu hopelijk weer meer berichten van mij!
Mylene -
12 December 2010 - 10:49
Aty:
Ik weet echt niet wat ik verkeerd doe maar als ik een reactie plaats en hem daarna op zoek zit hij er niet in!!!!!!!!!!!! Ik baal er flink van Kus van je moeder -
12 December 2010 - 10:55
Aty:
Nou ja zeg hij zit er nu wel in!!!!
Nou daar ga ik weer.
Hoi schat, als ik je verhalen lees zit ik echt te genieten. Het moet daar echt prachtig zijn. Wat een cultuurverschil met ons koude kikkerlandje, dat maak je toch maar mooi weer mee. Dikke kus en groetjes van je pa en ma. -
12 December 2010 - 12:14
Toep:
Hai Mylene!
Wat goed dat je dat allemaal zo durft. Ik had bij sommige situaties allang de brui aan gegeven denk ik.
Geniet van je tijd daaro en doe alsjeblieft voorzichtig! :)
Dikke kus! Tugba