Zwemmen in zee! - Reisverslag uit Zanzibar, Tanzania van Mylene Jansen - WaarBenJij.nu Zwemmen in zee! - Reisverslag uit Zanzibar, Tanzania van Mylene Jansen - WaarBenJij.nu

Zwemmen in zee!

Door: myleneinafrika

Blijf op de hoogte en volg Mylene

30 December 2010 | Tanzania, Zanzibar

Ik ben sjago wanneer ik uit bed kom. Mijn gedachten zitten vast en het enige wat ik kan denken is ik had beter 2 weken langer in Madagaskar kunnen blijven of naar huis kunnen gaan….De sfeer in huis is hetzelfde, gatver! Ik besluit lekker te gaan zwemmen en alle negatieve shit van mij af te spoelen. Factor 30 op mijn huid en effe een uurtje zonnen. Ja ik voel mij iets beterder! Factor 30….ik ben knal rood, echt he….in Madagaskar koop je batarijen die alvast voor je leeg gebruikt zijn en zonnebrand waar een ander prutje in is gestopt. Klote zooi en geen supermarkt in de buurt. Pa belt en ik loos al mijn ontevredenheid en daarna bij ma. Ik voel mij er niet beter door en vraag of ze mij terug bellen….ze weten mij weer positief te krijgen! Oef wat is het toch een zware taak om ouders te zijn, luisteren naar alle shit en daarna proberen het om te draaien….Savonds kook ik lekker. Zelf gemaakte zoete curry met ananas, paprika en komkommer en rijst. Ik heb het niet verkeerd, de sfeer die ik voel klopt. Savonds eet ik en bied ik Roel wat eten aan, hij wil wat en er ontstaat een gezellig gesprek. Eindelijk….en ja hoor er is een paar dagen geleden een grote bonje geweest in dit huis, fijn….Ik kruip mijn bed in en heb besloten mij voor alles af te blijven sluiten!
Truste.