Priestertje spelen... - Reisverslag uit Antananarivo, Madagascar van Mylene Jansen - WaarBenJij.nu Priestertje spelen... - Reisverslag uit Antananarivo, Madagascar van Mylene Jansen - WaarBenJij.nu

Priestertje spelen...

Door: myleneinafrika

Blijf op de hoogte en volg Mylene

15 November 2010 | Madagascar, Antananarivo

Vandaag was ik lekker vroeg wakker 7.00 uhum!? Dat na een lange avond met een kaartspel en Pastis ( ja pa fijn he, die Franse invloed!)
Vandaag niet mee naar de kerk gegaan om daarna de dokter te ontmoeten…het begint me allemaal een beetje tegen te staan. Als goeie smoes had ik natuurlijk mijn massage die om 12.00 geplant stond tja dan gaat mee naar de kerk enz niet lukken. Nee ik plaats mijn massage niet later…
Inmiddels heb ik gezien dat het groepje 1 ochtend heeft gewerkt en genetwerkt om iets op te zetten. De rest van de tijd viert het vooral vakantie. Natuurlijk hebben priesters ook recht op vakantie begrijp mij niet verkeerd. Het is alleen best bizar om te zien dat deze vakantie betaald word uit de kerk pot. Ik zie het al voor mij hoe een oud vrouwtje haar portemonnee open trekt bij de collecte ronde….ze moest eens weten dat daar de rondvaart, massage, bier drinken enz van betaald word. Ze doen zeker goed werk en het zijn lieve mensen, maar ik kom er achter dat niet alles zo zuiver in elkaar steekt als ik dacht. Oh ja en hij meneer priester heeft de dokter gesproken,maar niet om haar tel no gevraagd nou ook niet lief.
Tussen door geniet ik nog steeds van snoep uit Nl. Dit zelfs wanneer mijn buik weer gestart is met rottig doen.
Goed de massage was fijn! Spa hotel met strand minder. Prachtig allemaal natuurlijk, maar als de beveiliging in 30 gr op het strand heen en weer loopt om de lokale mensen weg te houden is voor mij de lol afgelopen. Gelukkig belt pa mijn dag is weer goed.
Smiddags gelukkig weer thuis ha ha dat klinkt gek he. De hele middag liggen zonnen, fijn! Ik denk dolfijnen te zien wat mensen blijken te zijn die niet begrijpen dat ze hun slippers onder water moeten houden. Jammer geen dolfijnen dus.
Tis 18.00 en ik krijg zo een kippetje van de gril, mmm. Gisteren vis van zeker 1 meter, we hebben er met zijn allen van gegeten.
Morgen meer leesvoer!
Mylene